Teemme Juvederm VOLITE-pistoshoitoja Tampereella

Mikä on Juvederm VOLITE?

Juvederm Volite on Allerganin kehittämä hyaluronihappopohjainen innovatiivinen valmiste, joka kosteuttaa ja siloittaa ihoa tehden siitä pehmeämmän ja joustavaman jopa 9 kuukaudeksi. Toimenpide tekee ihosta hohtavan, hoitaa couperosaa ja siloittaa ihon pieniä juonteita. Ihon rakenteen parantamisen lisäksi valmisteella on myös ihoa kohottava, ns. lifting-vaikutus, se auttaa parantamaan ihon sävyä, palauttamaan ihon volyymiä sekä ehkäisemään ja hoitamaan ihon veltostumista. Toimenpiteellä voidaan myös vähentää ihon punoitusta ja vähäpigmenttisyyttä.

Kun monet muut hoidot vaativat useita käsittely-/pistoskertoja niin Voliten avulla saavutetaan kaunis ja pitkäkestoinen tulos vain yhdellä toimenpiteellä! Tämä uuden sukupolven valmiste on tarkoitettu niin kasvojen, kaulan, dekoltee-alueen kuin käsien nuorentamiseen.

Juvederm Volite
Minttu Koort on koulutettu hoitaja ja Juvederm-pistoshoitaja Tampereella

Juvederm VOLITE Skin Quality -hoito sopii:

  • Ihon kosteuttamiseen ja sävyn parantamiseen
  • Aknearpien pehmentämiseen
  • Punoittavan (couperosa) ihon hoitoon
  • Silottaa myös ryppyjä ja juonteita

Allerganin tekemään kliiniseen tutkimukseen osallistui 131 henkeä 10 kuukauden ajan vuonna 2016. Tutukimuksen tulokset olivat erittäin hyviä: 96% potilailla kasvojen iho oli silminnähden sileämpi kuukauden päästä pistoksista ja 91% potilaista olivat kyselyn mukaan tyytyväisempiä omaan ihoonsa.

Kuinka sitä käytetään?

Toimenpiteen aikana pistetään valmistetta erittäin ohuella neulalla dermis-pintakerrokseen, jossa se stimuloi kollageenin tuotantoa. Nuorentava/kosteuttava vaikutus voimistuu asteittain ja tulokset ovat nähtävissä parhaiten noin 2 viikon kuluttua. Toimenpide on hyvin siedettävä, koska neula on erittäin ohut ja valmiste itse sisältää kipua lievittävää lidokaiinia. Toipumisaika on erittäin lyhyt, joten toimenpide sopii hyvin myös niille, joilla kiireisen elämän takia ei ole mahdollista toipua toimenpiteestä kotona useita päiviä.

Pistokset tekee koulutettu pistoshoitaja Minttu Koort. Minttu tekee myös täyteainehoitoja, Xtreme Lashes -ripsienpidennyksiä sekä kulmien kestopigmentointeja 3D Microblading -menetelmällä.

Jos mielessäsi on kysymyksiä niin ota rohkeasti yhteyttä!

Minttu Koort // 045 153 6869 // minttu.koort@unity.fi

Voit milloin vain varata aikasi käsittelyyn myös suoraan nettiajanvarauksen kautta @ https://www.unity.fi/ajanvaraus

Lue myös:

Artikkeli Juvederm täyteainehoidoista: www.unity.fi/juvederm-tayteaineet-tampere