Fanola No Yellow Shampoo & Restructuring hoitoaine, 2×350 ml

28.90

Suosittelemme! Fanola No Yellow shampoo & Nutri Care Restructuring hoitoaine yhdessä edullisemmin!

Kuvaus

Fanola No Yellow Shampoo sisältää vahvaa violettia pigmenttiä joka poistaa ei-toivottuja keltaisen sävyjä. Sopii erityisen hyvin harmaille, vaaleille tai värjätyille hiuksille.

Kevyesti puhdistava Fanola No Yellow Shampoo on loistava apu ​​keltaisuutta vastaan. Tällä shampoolla saavutat puhtaan valkoisen/hopeisen sävyn vaalennettuihin tai harmaisiin hiuksiin. Ei kuivata tai ärsytä päänahkaa. Tulos näkyy jo ensimmäisen käytön jälkeen.

Käyttö:

  • Hiero Fanola No Yellow Shampoota pieni määrä kosteisiin hiuksiin
  • Anna vaikuttaa noin 5 minuuttia
  • Lopuksi huuhtele huolellisesti
  • Uusi käsittely tarpeen mukaan

Koko 350 ml

Fanola Nutri Care Restructuring hoitoaine hoitaa ja suojaa hiuksiasi erittäin tehokkaasti. Hiusten värjääminen voi olla hiukselle rankka prosessi, varsinkin jos olet menossa tummasta täysin blondiin. Kun hiuksiasi käsitellään niin ne menettävät elinvoimaa ja loistoa eikä tavanomainen hoitoaine aina riitä palauttamaan hiuksiasi ennalleen. Fanola Nutri Care Restructuring hoitoaine on rikastettu pellavaöljyllä hiusten sileyden parantamiseksi ja kaksihaaraisten estämiseksi. Se on suunniteltu erityisesti kuivuneille ja kärsineille hiuksille. Pidä hiustesi kuntoa yllä käyttämällä säännöllisesti hyvää hoitoainetta!

Ominaisuudet:
Ihanteellinen kuiville, kärsineille ja käsitellyille hiuksille
Pellavaöljy tekee hiuksista silkkisen, pehmeän ja loistavan
Koko 350 ml