Kemiallinen kuorinta ja PRX-T33

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettiten toimenpide, jolla hoidetaan erilaisia iho-ongelmia. Kuorinnat valitaan aina ihon tarpeen tai sen ongelmien mukaan. Yksittäisillä kuorinnoilla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta sarjahoidoilla saadaan parempia ja pitkäkestoisempia tuloksia. Kemialliset kuorinnat kiinteyttävät, tasoittavat ja heleyttävät ihon pintaa sekä parantavat ihon laatua. Kuorinnoilla voidaan hoitaa myös aknea sekä niistä aiheutuneita arpia, ihon pigmentointia, ihon epäpuhtauksia tai auringon aiheuttamia vaurioita, anti-age hoitona veltostunutta ihoa. Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu vaurio, jonka parantuessa iho ylin kerros uusiutuu. Kuorinnan jälkeen iho on aiempaa tasaisempi ja napakampi eikä siinä näy pintajuonteita tai muita kauneusvirheitä.

Kemiallisen kuorinnan sarja aloitetaan yleensä miedoimmista hapoista, mikäli aiempaa kokemusta kuorinnoista ei ole. Sarjan edetessä valitaan vahvempia happoja, riippuen ihon kunnosta ja siitä mikä on hoidon tavoite. Kuorinnoilla voidaan hoitaa kasvot, kaula, dekoltee, selkä, kädet ja käsivarret. Lisätehoa hoitoihin saa yhdistämällä esimerkiksi mesoterapiaa tai pistoshoitoja.

Muutokset ihossa näkyvät jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen ihon kirkastumisena. Parhaimmat tulokset saavutetaan muutamien päivien ja viikkojen aikana, koska kuorinta stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia.

Mikä on PRX-T33 ?

PRX-T33 on ainutlaatuinen italialainen CE-certifioitu ihonhoitomenetelmä, joka on patentoitu 10 vuoden kliinisten tutkimusten jälkeen. Tämä innovatiivinen teknologia elvyttää ihoa ilman pistoshoitoja, ei vahingoita ihon pintaa eikä vaadi toipumisaikaa. Hoito parantaa välittömästi ihon esteettisiä virheitä ja syväkosteuttaa ihoa. PRX-T33 sisältää 33% TCA-happoa, laimeaa vetyperoksidiliuosta sekä 5% Kojihappoa. Tämä ainutlaatuinen sekoite antaa mahdollisuuden vaikuttaa vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros (epiteeli) säilyy vaurioittamattomana. TCA-happoa on käytetty jo vuodesta 1926 ja on tutkittu paljon. Sen tehtävät ovat tuhota vaurioituneet ihosolut sekä stimuloida solunjakautumista ihon tyvikerroksessa. Kojihappo on antioksidantti, joka vähentää melaniinin synteesiä, jonka ansiosta ihon väri kirkastuu ja valenee (myös pigmenttimuutokset).

PRX-T33:n hyödyt:

 • Erittäin turvallinen käytössä
 • Voi käyttää ympäri vuoden, jopa kesällä
 • Monipuolisesti hoitaa ihoa ja erilaisia iho-ongelmia
 • Ei vaadi toipumisaikaa
 • Kivuton toimenpide
 • Voi käyttää myös muiden kosmetologisten hoitojen rinnalla, jopa samalla hoitokäynnillä

Kenelle tuote sopii?

 • Kaikenikäisille naisille ja miehille- Ihon vanhenemisen ehkäisy (biorevitalisaatio ilman pistoshoitoa)
 • Post-akne ja sisäänpäin painuneet arvet
 • Hyperpigmentaatio
 • Raskausarvet

Huomattavia muutoksia saavutetaan jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa 4-6 kertaa (7-10pv välein). Toimenpiteen suorittavat ainoastaan tähän koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset. Kotihoito on suuri osa terapiaa ja ilman sitä on hyvin vaikeaa saavuttaa täydellisiä tuloksia. Suosittelemme oikeat tuotteet käytettäväksi sarjahoidon aikana, sekä ylläpitohoitona sarjahoidon jälkeen.

Tuloksia ja lisätietoa löytyy Facebookista PRX-T33.Finland sekä Instagramista @prxt33_suomi

Mikä sopii juuri sinulle parhaiten?

Ollessasi epävarma ihostasi ja mikä hoito siihen sopisi, voit varata ilmaisen konsultointiajan ja suunnitellaan yhdessä sinun ihosi hoidon tarve. Hoito ja hoitosarja räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Ensimmäinen konsultaatiokäynti on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Sarjahoitoon voidaan sisällyttää erilaisia kuorintoja erivahvuisilla hapoilla. Näin toimenpidesarjan aikana pystytään käsittelemään tehokkaasti kaikki ongelma-alueet. Kemiallisissa kuorinnoissamme käytetään vain ammattikäyttöön tarkoitettuja aineita, jolloin hoidot ovat tehokkaita ja turvallisia.

Esteet kemiallisille kuorinnoille voivat olla aktiivinen huuliherpes, aknelääkitys (Roaccuttan; ei kuorintoja 6 kuukauteen lääkekuurin jälkeen, tetrasykliinilääkitys vaatii lääkärin konsultaation)

Kuorinnat voidaan tehdä kertahoitona, mutta hoidosta riippuen suositellaan yleensä 4-6 hoidon sarjaa parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Kemialliset kuorinnat ovat hyvin siedettyjä. Joskus ihoon saattaa ilmestyä parin päivän kuluttua hoidosta pientä kutinaa, punoitusta, näppylöitä ja kirvelyä. Nämä ovat luonnollisia ihoreaktioita ja kertovat ihosolujen tehokkaasta uusiutumisesta.

Kemiallisen kuorinnan jälkeen:

 • Ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet imeytyvät ihoon aiempaa tehokkaammin
 • Ihon uusiutuminen nopeutuu
 • Ihosta tulee aiempaa sileämpi, kiinteämpi ja heleämpi
 • Talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähenevät
 • Iho syväkosteutuu, jolloin kuivuudesta johtuvat juonteet häviävät
 • Ihossa alkaa muodostua uutta kollageenia ja elastiinia, jolloin iho kiinteytyy
 • Ihon sävy paranee, maksaläiskät ja muut pigmenttihäiriöt vaalenevat tuntuvasti

Kuorinnan jälkeen on hyvä välttää seuraavia:

 • Solarium ja auringon ottaminen (ainakin kahden viikon ajan)
 • Luomukosmetiikka (säilöntäaineettomuuden vuoksi saattavat sisältää mikrobeja)
 • Saunominen ja uiminen (kahden vuorokauden ajan)
 • Rankka liikunta ja hikoilu (kahden vuorokauden ajan)
 • Kuorivat kosmetiikkatuotteet ja muut kosmeettiset tehohoidot
 • Karvanpoisto (viikon ajan)

Varaa aikasi tai ota yhteyttä

Ajanvaraukset: nettiajanvarauksen kautta.
Jos on kysyttävää niin ole yhteydessä: Minttu Koort (Koulutettu kosmeettinen hoitaja) sähköpostitse minttu.koort@unity.fi tai puhelimitse 0451536869

Tutustu myös mesoterapiaan