JUVÉDERM®-täyteainehoidot

Kaikki huomaavat eron. Mutta kukaan ei tiedä.

Teemme Tampereella Juvederm-täyteainehoitoja juonteiden käsittelyyn, koko kasvojen muotoiluun, huulten muotoiluun ja täyttöön, sekä ihon uudistamiseen ja nuorentamiseen niin, että tulos näyttää luonnolliselta.

Unity Hair & Beautyn käyttämät Allerganin Juvéderm® täyteaineet ovat markkinoiden parhaita ja tutkituimpia valmisteita. Juvéderm® on sarja täyteaineita, joiden avulla voidaan korostaa luonnollista kauneutta ja torjua hellävaraisesti ikääntymisen merkkejä. Juvéderm® -täyteaineilla voidaan tuoda kasvoille nuorekasta täyteläisyyttä ja häivyttää uurteita ilman kirurgiaa. Tuotteet valmistaa Allergan, maailmanlaajuinen terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Hyaluronihappohoidot ovat yleistyneet merkittävästi kuluneiden vuosien aikana ympäri maailmaa. Se on nopea, edullinen, turvallinen sekä hyvin lyhyen toipumisajan vaativa toimenpide. Tulos ei ole lopullinen, eikä se jätä ihoon pysyviä merkkejä toimenpiteestä, sillä se poistuu ihosta hiljalleen aineenvaihdunnan myötä.

Kullakin Juvéderm® – sarjan tuotteella on oma käyttötarkoituksensa, olipa se ihon juonteiden ja ryppyjen tasoittaminen, täyteläisyyden palauttaminen, ihon sävyn parantaminen ja kosteuttaminen tai kasvonpiirteiden korostaminen. Ne sisältävät kirkasta geeliä, joka injektoidaan ihoon haluttuun kohtaan erittäin ohutta neulaa käyttäen. Geeli on valmistettu biokemiallisesti ihossa luontaisesti esiintyvää hyaluronihappoa jäljitellen, ei-eläinperäisistä ainesosista. Juvéderm® -täyteainehoito täyteläistää, kosteuttaa sekä silottaa ihoa välittömästi.
Juvéderm® täyteaineet sisälältävät 0,3% lidokaiinia.

Valittavanasi on Juvéderm™ vycross tekniikalla pistettävät täyteaineet:

VOLUMA – Suunniteltu lisäämään ja muotoilemaan poski pinta-alan volyymia ja korjaamaan ikään littyvää tilavuusvajetta. Kesto jopa 2 vuotta.
VOLIFT – Vaikeisiin ja keskivaikesiin juonteisiin ja ryppyihin esimerkiksi nenän ja suun alueen ympärillä olevien hymy-uurteiden pehmentämiseen, tarjoten hienovaraisia ja pitkäaikaisia tuloksia jopa vuodeksi.
VOLBELLA – Huulten sekä suun alueen muotoiluun. Tulokset voivat kestää jopa vuoden.

Miten Juvéderm® toimii?

Juvéderm® on kasvojen hoitoon tarkoitettu täyteainesarja, jonka tuotteet sisältävät hyaluronihappoa. Geelin sisältämä hyaluronihappo säilyttää ihon kosteustasapainon. Geeli täyttää juonteita ja antaa iholle luonnollista kimmoisuutta. Toimenpiteen jälkeen voi elää normaalisti ja lopputulos voi tuotteesta riippuen kestää jopa kaksi vuotta.

Juvéderm® kaunistaa kolmella eri tavalla:

 • Elvyttävä vaikutus: Juvéderm® tasoittaa juonteita ja poimuja tehden kasvoista raikkaat ja pirteät
 • Kohottava vaikutus: Juvéderm® palauttaa hellävaraisesti poskien ja leuan linjakkuuden
 • Korostava vaikutus: Juvéderm® korostaa hienovaraisesti huulten jakasvojen ääriviivoja
 • Faktoja Juvéderm®-täyteaineista:
  • Tutkituin täyteaine ja johtava tuotemerkki maailmassa
  • Yli 1300 potilasta on osallistunut kliinisiin tutkimuksiin
  • Yli 16 miljoonaa toimenpidettä
  • Yli 25 vuotta markkinoilla
Juvéderm
Minttu Koort on koulutettu kosmeettinen hoitaja ja Juvéderm-pistoshoitaja

Varaa aikasi, ota yhteyttä tai tule ilmaiseen konsultaatioon

Ensimmäiselle käynnille varataan aina riittävästi aikaa toimenpiteen suunnittelulle ja mahdollisille kysymyksille. Mahdollista on myös varata ilmainen konsultointiaika toimenpiteen suunnittelulle nettiajanvarauksen kautta. Voit toki olla yhteydessä myös sähköpostitse. (minttu.koort@unity.fi)

Hoidon sopivuus sekä lopullinen kustannus varmistetaan aina ennen hoitoa yhdessä ammattitaitoisen kosmeettisen hoitajan kanssa. Kuten missä tahansa hoidossa, jossa ihon pinta läpäistään neulalla, voi täyteainehoidostakin seurata pieniä mustelmia tai turvotusta. Ne häviävät iholta yksilöllisesti, yleensä muutamassa päivässä.

JUVÉDERM® injektoitavaa geeliä ei tule käyttää jos sinulla on vaikeita allergioita, verenvuototaipumus, verenhyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys (kuten marevan), käsiteltävällä ihoalueella joku sairaus tai tulehdus eikä raskaana ollessa (Käyttöturvallisuutta raskaana ollessa tai imettäessä ei ole osoitettu).
Kerrothan aina täyteainehoitoja suunnitellessa mahdollisista sairauksista, allergioista tms.