Verkkokaupan toimitusehdot

Postipaketin toimituskulu on 7,90 € ja kirjelähetysten toimituskulu 3,90 € (sis. Alv). Toimitamme ainoastaan Suomeen.

Käsittelemme tilaukset aina mahdollisimman nopeasti. Toimitusaika on normaalisti 1-5 arkipäivää Postin nopeudesta ja ruuhkasta riippuen.

Jos tilaaja on alle 18-vuotias, siirtyy vastuu tilaajan vanhemmille.

Verkkokaupan tuote- ja tilaustiedustelut tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@unity.fi

Voit maksaa tilauksesi verkkomaksuna, joka sisältää kaikki suomalaiset verkkopankit, Visa ja MasterCard Credit/Debit korttimaksut sekä Siirto mobiilimaksut.

Verkkomaksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (BlueCommerce)

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Myyjän takuu perustuu tuotteen valmistajan tuotteelleen antamaan takuuseen ja se kattaa kaikki tuotteiden valmistukseen tai raaka-aineisiin liittyvät virheet valmistajan ehtojen mukaisesti. Luonnollinen ja mekaaninen kuluminen sekä epätavallisesta käytöstä aiheutuva rikkoutuminen eivät kuulu tuotetakuun piiriin.

Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä Myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua asiakkaan tietoon. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu kahdeksan (8) päivän kuluessa toimituspäivästä. Myyjällä on ensisijaisesti oikeus joko korjata virhe tai toimittaa uusi tuote viallisen tilalle. Asiakkaan tulee palauttaa virheelliseksi tai vääräksi havaitsemansa tuote alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessaan myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Viallisen tuotteen korvaus- tai korvaamatta jättämispäätös annetaan, kun virheelliseksi ilmoitettu tuote on tutkittu joko myyjän tai valmistajan edustajan toimesta.

Myyjä vastaa vain tuotteessa olevasta suunnittelu- ja raakaaine- tai valmistusvirheestä sen suoritettuun myyntihintaan asti. Myyjä ei vastaa tuotteen virheistä, jotka aiheutuvat tuotteen vääränlaisesta käytöstä.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus tilauksen vastaanottamisesta. Ole aina yhteydessä myyjään ennen vaihtoa tai palautusta. Tuotteen palauttamiseen tarvitaan Myyjän suostumus. Palautuksen yhteydessä on ilmoitettava myös palautuksen syy sekä tilauksen numero. Myyjä ei hyvitä tuotepalautusta, jos tuotetta on käytetty tai sen pakkaus ei ole myyntikuntoinen ellei kyseessä ole tuotevirheestä johtuva palautus. Myyjä ei lunasta postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia. Myyjä ei vastaa virheistä ja vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteelle asiakkaalla virheellisestä varastoinnista tai käsittelystä tai tuotteen käyttämisestä sille sopimattomalla tavalla tai sopimattomissa käyttöolosuhteissa. Asiakkaan tulee itse varmistaa tuotteen soveltuvuus aiottuun käyttötarkoitukseen. Mikäli tuotteen palautus ei johdu Myyjästä, vastaa Asiakas palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Perimme niistä toimituksista, joita ei ole peruutettu eikä noudettu (14 päivän sisällä Postin saapumisilmoituksen vastaanottamisesta) 19,90 euroa, joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen todellisia kustannuksia (kuluttajansuojalaki 6:14). Palautusta varten asiakkaan tulee lähettää tilauksen numero, tilaajan nimi ja tilinumero sähköpostilla osoitteeseen info@unity.fi.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@unity.fi

Myyjän ja asiakkaan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu eikä neuvotteluissa päästä sovintoon erimielisyydet ratkaistaan Käräjäoikeudessa.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Varaa aika