Teemme OLAPLEX-hoitoja Tampereella

Mikä on Olaplex?

Olaplex on kampaamossamme tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Se korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.

Hoito toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin tämä ihmeaine toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa.

Miten se toimii?

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Se perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Aineosat estävät hiusten vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

Kuinka sitä käytetään ja mitä se maksaa?

Useimmiten teemme hoitoja värjäysten ja erityisesti vaalennusten yhteydessä, jolloin Olaplex suojaa hiuksia käsittelyn aikana. Tämä on myös kustannustehokas tapa koska Bond Multiplier No.1 sekoitetaan värimassan sekaan. Tämän jälkeen hoito vielä viimeistellään Bond Perfector No.2 hoitoaineella, joka lisää kiiltoa ja pidentää värin kestoa.

Tehohoidot värjäyksen (sis. leikkaus) yhteydessä:

 • Leukaan ulottuvat tai lyhyemmät 25
 • Olkapäille ulottuvat hiukset 30
 • Lapoihin ulottuvat hiukset 35
 • Alaselkään ulottuvat tai pidemmät 40

Hoito voidaan tehdä myös erillisenä tehohoitopalveluna ilman värjäystä. Tätä vaihtoehtoa suosittelemme huonokuntoisiin hiuksiin, joita väri tai vaalennus on jo vaurioittanut ja joihin ei muuten tarvitse tai kannata suorittaa värjäystä. Suosittelemme valitsemaan tehohoidon yhteyteen myös hiusten leikkauksen vain 15 euron lisähinnalla

Tehohoidot ilman värjäystä (sis. pesu ja föönaus):

 • Leukaan ulottuvat tai lyhyemmät 76
 • Olkapäille ulottuvat hiukset 86
 • Lapoihin ulottuvat hiukset 96
 • Alaselkään ulottuvat tai pidemmät 107

Tehohoidot ilman värjäystä + hiusten leikkaus:

 • Leukaan ulottuvat tai lyhyemmät 92
 • Olkapäille ulottuvat hiukset 103
 • Lapoihin ulottuvat hiukset 112
 • Alaselkään ulottuvat tai pidemmät 122

Kampaamokäsittelyjen välillä suosittelemme ylläpitämään hiusten hyvinvointia Hair Perfector No.3 -kotihoitotuotteella, jonka voit ostaa liikkeestämme tai tilata Unityn verkkokaupasta. Olaplexin kotihoitotuotetta suositellaan käytettäväksi 1-2 viikon välein ja tuote riittää 10-15 hoitokertaan hiusten pituudesta riippuen.

Olemme käyttäneet Olaplexia asiakkaillemme jo lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää. Olemme erittäin vakuuttuneita aineen tehosta ja suosittelemme kokeilemaan tämän ihmeaineen vaikutuksen! Erityisesti suosittelemme Olaplexiä aina hiusten vaalennuksen yhteyteen.

olaplex unity tampere
Unity Hair & Beauty Tampereella on paljon kokemusta Olaplex-käsittelyistä ja -tehohoidoista.
olaplex vaalennus unity tampere
Vaalennuskäsittelyssä Olaplex mahdollistaa useamman asteen vaalennuksen kerralla – samalla vahvistaen hiusta.
Olaplex-käsittelyt Unity Hair & Beauty Tampere
Olaplex-käsittelyt asiantuntemuksella.Unity Hair & Beauty Tampere

Jos mielessäsi on kysymyksiä Olaplexiin liittyen niin soita tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@unity.fi