xtreme lashes tampere

Xtreme Lashes ripsienpidennykset – klassiset ja volyymiripset

Miksi Xtreme Lashes®?

 • Maailman johtava ripsienpidennysmerkki – se aito ja alkuperäinen ripsienpidennysalan suunnannäyttäjä.
 • Merkin perustaja, Jo Mousselli, on terveydenhoitoalan ammattilainen, joten Xtreme Lashes panostaa erityisesti turvallisuuteen.
 • Xtreme Lashesin koulutusohjelma on markkinoiden yksityiskohtaisin ja ottaa turvallisuusseikat huomioon tarkemmin kuin mikään muu merkki.
 • Markkinoiden suosituin ja laadukkain ripsienpidennysmetodi.
 • Ensiluokkaiset, turvalliset ja orgaanisia ainesosia sisältävät hoitotuotteet.

Xtreme Lashes® ripsienpidennys

 • Pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan
 • Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat (4 eri kaarevuutta), ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 5 mm:stä 17 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman – luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa.

Tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta

Xtreme Lashes® -ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä

 • Xtreme Lashes® -ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen
 • Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut
 • Xtreme-ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta

Xtreme Lashes® -ripsien elinkaari

Oikein laitettuina ja pidettyinä Xtreme Lashes® -ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet.

 • Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.
 • Koska Xtreme Lashes® –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme -ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.
 • Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.
 • Suosittelemme käyntiä ripsistylistisi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

Xtreme Lashes on koko historiansa ajan kiinnittänyt erityistä huomiota merkin laatuun ja turvallisuuteen. Yrityksen perustaja, Jo Mousselli, on itse taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja on tuonut terveydenhoitoalan periaatteita vahvasti mukaan kehittäessään merkkiä.

Yksi merkin tärkeimmistä periaatteista on se, että Xtreme Lashes kouluttaa ripsimuotoilijoiksi ainoastaan kauneudenhoitoalan tai terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka työskentelevät hoitotyöhön soveltuvissa hoitolatiloissa tai lääkäriaseman tiloissa. Xtreme Lashes® -ripsienpidennyksiä saavat siis laittaa ainoastaan maahantuojan kouluttamat kauneudenhoito- tai terveydenhoitoalan ammattilaiset. Koulutamme jokaisen opiskelijamme noudattamaan tarkasti tekniikkamme periaatteita, joka takaa turvallisen ja luonnollisen lopputuloksen. Xtreme Lashesin koulutus on markkinoiden yksityiskohtaisin ja laajin. Vastaavaa koulutusta ei ole muualla tarjolla.

Xtreme Lashes kiinnittää huomiota pieniinkin yksityiskohtiin, joka näkyy kaikessa, mitä Xtreme Lashes tekee. Koulutusohjelmasta, ammattilaistuotteista, kuluttajatuotteista, asiakkaan konsultoinnista ja palveluprosessista, markkinoinnista, liiketoiminnallisesta tuesta jne.

Kannattaa huomioida, että väärin laitetut ripsienpidennykset saattavat aiheuttaa ripsien kasvun estymisen, joka saattaa aiheuttaa ripsien vahingoittumista siten, että ripset eivät kasva enää uudelleen takaisin. Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat on opetettu tekemään ripsienpidennys oikealla ja turvallisella tavalla, jolloin tätä vaaraa ei ole.

Miten valita turvallinen ripsienpidennysmerkki ja ripsien laittaja?

 • Valitse merkki, joka myy tuotteitaan ainoastaan kauneudenhoito- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille
 • Valitse merkki, joka sijoittaa tuotekehitykseen ja tutkimukseen turvallisuuden sekä laadun takaamiseksi
 • Valitse merkki, joka vaatii koulutettavilta henkilöiltä näyttökokeen osaamisestaan

Ruthie Belle Lash Lift — ripsien kestotaivutus

Lash lift on käsittely joka sisältää ripsien kemiallisen taivutuksen silikonimuotteja käyttäen sekä ripsien kestovärjäyksen ja laminoinnin. Lash lamination sisältää ripsiä hoitavia proteiineja ja aminohappoja. Hoito sopii myös herkille silmille, mutta ei ole suositeltavaa raskauden aikana (lopputuloksen takaamiseksi). Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, omasta ripsien kasvutahdista riippuen.

Hoito-ohjeet: Ensimmäiset 24 tuntia tulisi välttää ripsiin koskemista, kastelemista ja höyryä, jotta tulos ei muutu. Myös ripsivärin käyttöä olisi hyvä välttää ensimmäinen vuorokausi. Saunomista ei suositella 48 tuntiin.

Varaa aikasi tai ota yhteyttä

Ajanvaraukset: nettiajanvarauksen kautta.
Jos on kysyttävää niin ole yhteydessä Minttu Koortiin. Minttu on koulutettu kosmeettinen hoitaja ja sertifioitu Xtreme Lashes -ripsiteknikko (sähköpostitse minttu.koort@unity.fi tai puhelimitse 0451536869)

Kuvia tekemistämme ripsienpidennyksistä ja ripsien kestotaivutuksista

Lisää kuvia Instagramissa #lashesbyminttukoort