Kampaamo Tampere – Unity on kaupungin ykkösvalinta vaativissa hiustenvärjäyksissä

Hei siellä, hiusten ystävä! Jos olet etsimässä sitä täydellistä kampaamoa Tampereella, olet juuri löytänyt sen. Unity sijaitsee sydämellisesti Tampereen ytimessä, ja olemme paljon muuta kuin vain perus parturi-kampaamo.

Osaamisemme hiustenvärjäyksen saralla on jotain, mistä olemme erityisen ylpeitä. Haluatpa sitten luonnollisen hehkun, rohkean säväyksen, balayage-lookin, ajattomat raidat tai trendikkään liukuvärjäyksen, meidän tiimimme on valmiina astumaan peliin. Ja kun puhutaan vaalennuksista, Olaplex-tehohoito on usein mukana pelastamassa päivää, suojaten ja antaen hiuksillesi sellaista kiiltoa, joka saa kaverisi kateellisiksi.

Unity ei ole vain paikka, jossa saat upean kampauksen. Se on kokemus. Haluamme, että tunnet olosi kuningattareksi tai kuninkaaksi joka kerta, kun astut sisään ovestamme. Ja kun lähden hymyssä suin ja upea tukka heiluen, annamme sinulle mukaasi myös vinkit ja niksit hiusten hoitoon, jotta voit pitää niistä huolta myös kotona.

Meidän asiakkaamme rakastavat sitä, mitä teemme, ja heidän antamansa arvosana 4,9/5 kertoo kaiken. Joten, miksi et tulisi itse katsomaan, mitä kaikkea hienoa voimme tehdä juuri sinun hiuksillesi? Unity odottaa – Tampereen paras kampaamo, joka yhdistää taidon, intohimon ja rennon tunnelman.

Tule Unityyn – missä luomme yhdessä rohkeasti persoonallisia hiuksia ja tarinoita, jotka kestävät.

Varaa aikasi tai ota yhteyttä

Ajanvarauksen voi tehdä kätevästi nettiajanvarauksen kautta.
Jos sinulla kysyttävää niin ota yhteyttä sähköpostistse (info@unity.fi) tai puhelimitse (0456605555).

Kuvia tekemistämme hiusten värjäyksistä ja leikkauksista löydät galleriasta ja instagramista

 

Varaa aika